Wat is het verschil tussen Starter en Pro sites

_  _  _  _  _

Starter sites

Starter sites bieden alle basisfuncties van SimDif en geven je maximaal 7 pagina's. SimDif kan worden gebruikt op iPad, iPhone, Android telefoons en tablets, pc's en Macs.

Met een Starter-site kunt je gratis een zeer fatsoenlijke aanwezigheid op het web maken.


Om een Starter site zichtbaar op het web te houden moet je het minstens eenmaal per 21 dagen publiceren. 


We sturen vriendelijke e-mails om je te herinneren. Je kunt deze operatie zo vaak herhalen als je wilt en zo je website online houden.


Indien je niet op Publiceren klikt binnen de gestelde tijd wordt je site "ge-depubliceerd" en zal het niet langer meer zichtbaar zijn op het web. Je site zal nog steeds beschikbaar zijn in je account als je inlogt. Je hebt dan nog twee maanden om je site opnieuw te publiceren.

Als je niet binnen 2 maanden bent ingelogd in je account dan wordt de account verwijderd.*

* Deze stap is nodig om de opslagruimte van de server te behouden en de beste service mogelijk te maken voor onze actieve gebruikers. Het is ook onderdeel van onze ethiek: We respecteren de wil van gebruikers om daadwerkelijk te wissen wat ze niet willen behouden en gegevens niet te bewaren zonder dat ze zich daar bewust van zijn.

 _  _  _  _  _

Pro Sites

Pro sites bieden tot wel 30 pagina's. Het is niet nodig om een Pro-site opnieuw te publiceren, (hoewel het zeer nuttig kan zijn om je website vaak te updaten en publiceren).

Pro sites blijven online zolang er voor de website betaald is.

Als je een Pro site niet binnen de vervaldatum van een jaar vernieuwd dan wordt je site ge-depubliceerd. Het zal dan nog wel zes maanden beschikbaar zijn in je account. Als er binnen zes maanden nog steeds geen activiteit is op je account dan wordt de account gewist.


Pro sites hebben veel geavanceerde functies

Gebruik van een eigen domeinnaam inbegrepen. Integratie van Google Analytics, e-commerce functies, wachtwoord beveiligde pagina's, het creëren van je eigen grafische thema, ...

► Bezoek onze gids over alle functies van Pro-sites.


_  _  _  _  _

Hoeveel kost een Pro-site mij?

Hoe kan ik voor m'n pro site betalen of verlengen?
Wat is de Speciale Aanbieding?
► Lees meer in deze gids over de prijs van een Pro-site.← Ga terug naar de lijst van veelgestelde vragen