De voordelen van vroeg en vaak publiceren van je site

_  _  _  _  _

> Publiceer vroeg

Ten eerste is het belangrijk om te realiseren dat alleen omdat je je site gepubliceerd hebt dit niet betekent dat het ook direct zichtbaar is voor zoekmachines en de gebruikers daarvan.


Houd rekening met het volgende

Als geen enkele andere site links naar jouw site heeft

en als je je site niet handmatig hebt aangemeld bij zoekmachines en directories 

dan zal je site alleen zichtbaar zijn voor de mensen waaraan je het siteadres zelf hebt gegeven.


Vroeg publiceren is een kans om je website in actie te zien: 

  • Het is een kans om je site te aanschouwen met een frisse blik. Probeer je in te voelen als je beoogde lezer. Het is immers voor je lezers dat je de site gemaakt hebt.
  • Vraag je vrienden om hun mening. Test je site voordat je het proces begint om het bekend te maken.
  • Vroegtijdig uitgeven is een kans om je vooruitgang concreet voor ogen te houden. Het opbouwen van een goede site kan een lang proces zijn, zelfs als SimDif het veel sneller maakt dan normaal, en aanmoediging is altijd welkom.

_  _  _  _  _

> Publiceer vaak

Iedere keer dat je je site publiceert kijk je er met nieuwe ogen naar. Dit is een onvrijwillige reflex en een cruciaal instrument om je site te verbeteren.

Bezoekers komen ook graag naar een actieve site waar verse inhoud te vinden is. Het moedigd mensen aan om verder te onderzoeken en het geeft ook het gevoel dat er iets de moeite waard is om een volgende keer voor terug te komen.


• • •  Publiceer vaak. Zoekmachines zullen je site identificeren als "regelmatig bijgewerkt", zeker wanneer je elke keer een paar dingen toevoegt of corrigeert. Google controleert de site vaker op zoek naar nieuwe inhoud.← Ga terug naar de lijst met veelgestelde vragen