Afbeeldingen en Links


Bij galerijpagina's zoomen foto's als er op geklikt word. Je kunt echter geen link op afbeeldingen of op een standaard pagina en blok plaatsen.


_  _  _  _  _

Links kunnen alleen toegevoegd worden aan tekst

SimDif is ontwikkelt om verwarring te vermijden. Het is gunstiger voor zoekmachines en beter voor je lezers als foto's gewoon foto's zijn en links links.

_  _  _  _  _

Waarom werken foto's niet zo goed met links?

  • Afbeeldingen kunnen gaan lijken op advertenties als ze links bevatten en bezoekers van de website herkennen ze vaak als zodanig en doen net alsof ze niet bestaan.

  • Tekstlinks geven veel meer informatie over wat je bezoeker kan verwachten. Ze kunnen een oproep tot actie zijn, een onderwerp of een bestemming aangeven.

zoals dit:
► Ontdek in onze gids hoe je de juiste links kunt maken in Schrijf voor het web

  • Google "leest" geen afbeeldingen zoals tekst. Door gebruik te maken van tekstverbanden met zorgvuldig gekozen taal, kunnen zoekmachines het onderwerp van de site beter begrijpen, de aard van je link en de organisatie van je site.


Door bovenstaande in gedachten te houden, kun je gemakkelijker een website bouwen die specifieke vragen beantwoordt in de ogen van zoekmachines ... en kan het je klanten opleveren.← Ga terug naar de lijst met veelgestelde vragen